V košarico dodajte 70 za brezplačno poštnino!

Od pon. do čet. 9,00h-16,00h petek 9,00h-15,00h
Moj Račun

V košarici ni izdelkov.

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji Spletne trgovine “Tvoja Taška” so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

S Spletno trgovino “Tvoja Taška” (v nadaljevanju “trgovina” ali “Tvoja Taška”) upravlja podjetje Petra Groznik s.p. ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju »ponudnik«).

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje Spletne trgovine “Tvoja Taška”, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.
Dostopnost informacij

(povzetek zakonodaje)

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

* a) identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
* b) kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
* c) bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami),
* d) dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
* e) pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
* f) vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
* g) način plačila in dostave,
* h) časovno veljavnost ponudbe,
* i) rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka,
* j) pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.
Ponudba artiklov

Zaradi narave poslovanja preko svetovnega spleta se ponudba “Tvoja Taška” ažurira in spreminja pogosto in hitro.
Cene veljajo za nakup preko spleta v primeru plačila na TRR podjetja.
Načini plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

* plačilo po položnici

Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in izdelke vrniti, če je to potrebno in mogoče.
Cene

Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.
Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Pridržujemo si pravico o prekinitvi kupoprodajne pogodbe v primeru, da je prišlo do tehnične napake in da je v spletni trgovini prikazana napačna cena ali fotografija in da stranka ne sprejme nove ponudbe. Vsi nastali stroški niso v breme stranki.
Postopek nakupa

Povzetek naročila
Po oddaji naročila, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. Na tem koraku ima kupec v roku ene ure možnost preklicati naročilo.
Naročilo potrjeno
Če kupec naročila ne prekliče, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo, ko ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.
Plačilo po položnici

V primeru, da je kupec izbral plačilo po položnici, mu ponudnik po plačilu položnice v dogovorjenem roku blago pripravi in odpošlje.
Osebni prevzem

V primeru, da je kupec ob plačilu izbral osebni prevzem, lahko blago prevzame v trgovini Tvoja Taška, Dunajska cesta 158, Ljubljana, v obratovalnem času trgovine.
Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Kupec ima pravico, da brez navedbe razloga v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) prodajalca najkasneje v 15 dneh obvesti, da bo vrnil kupljeno blago (na kontaktni e-naslov info@tvojataska.si). Blago je potrebno vrniti v nadaljnjih 15 dneh od obvestila o vračilu blaga. Blago je potrebno vrniti nepoškodovano, v originalni embalaži ter s priloženim računom.
Dostava

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku.

Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta Pošta Slovenije in GLS, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.
Varnost

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil. Ponudnik v te namene uporablja 128-bitni SSL certifikat, ki ga je izdala za to pooblaščena organizacija.
Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.

Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.
Spoštujemo vašo zasebnost

Novice Tvoja Taška so elektronsko obvestilo, ki ga pripravlja in izdaja podjetje Petra Groznik s.p..

Novice vsebujejo:
– novice z novimi izdelki v Spletni trgovini Tvoja Taška”
– koristne povezave, nasvete, …

Prejemnik Novic ima pravico do preklica prejemanja le-teh kadarkoli. Navodila za odjavo od Novic so objavljena v vsaki številki Novic.

Elektronski naslov, na katerega Spletna trgovina pošilja Novice je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Imetniku elektronskega naslova, na katerega Spletna trgovina Tvoja Taška pošilja Novice pripadajo vse pravice v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.

S prijavo na Novice prijavitelj izrecno soglaša, da Spletna trgovina Tvoja Taška njegov elektronski naslov shranjuje, upravlja z njim in ga uporablja za namen obveščanja prejemnika Novic o aktualni ponudbi Spletna trgovina Tvoja Taška ter posredovanje ostalih vsebin Novic, za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih, in ugodnostih, ter za pošiljanje drugega reklamnega gradiva.

Spletna trgovina Tvoja Taška lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki več ne bodo služili svojemu namenu.
Odveza odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh.

Spletna trgovina Tvoja Taška si kar najbolj prizadeva za ohranjanje kakovosti in pravočasnosti informacij, predstavljenih na internetu. Vendar Spletna trgovina Tvoja Taška roke ne odgovarja za morebitne napake ali za škodo, izgube in stroške nastale v zvezi z uporabo informacij predstavljenih tukaj. Osebni podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, kateremu posvečamo izredno skrb in pozornost. Upravitelj Spletna trgovina Tvoja Taška je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov. Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo. Upravitelj Spletna trgovina Tvoja Taška lahko podatke v anonimni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Podjetje Jurij Remškar s.p. podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predalo nepooblaščenim osebam. Dostavni službi (npr. Pošti Slovenije oz. GLS) bomo zaupali uporabnikov naslov za dostavo in telefon, da bo uporabnik obveščen o terminu dostave.

Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.
Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova info@tvojataska.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka.

Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.


Impresum

Petra Groznik s.p.

Tržaška Cesta 45, 1000 Ljubljana

Davčna: 54881030

Trr: SI56 0205 6115 6692 060 Banka NLB
BIC LJBASI2X

Telefon: +386 (0)40 870 518

Potrudili se bomo, da bo naša ponudba čim bolj pestra in zanimiva ter da bo vaše nakupovanje ob tem zabavno in enostavno.

ZAUPANJA VREDNA TRGOVINA, potrudimo se prav za vsako stranko posebaj! 

Varen in hiter
spletni nakup

Preverjena
kvaliteta

garancija na
zadovoljstvo

Dostava na dom ali
prevzem v trgovin

Odpiralni čas na Dunajski 158, v Ljubljani je: Ponedeljek, torek, sreda, četrtek od 9. do 16. ure, Petek od 9. do 15. ure, Vikendi in prazniki- Zaprto
Copyright © 2024 Tvoja Taška
chevron-down