V košarico dodajte 70 za brezplačno poštnino!

Od pon. do čet. 9,00h-16,00h petek 9,00h-15,00h
Moj Račun

V košarici ni izdelkov.

Dostava

Plačilo in dostava

Plačilo in dostava

Plačilo za nakupljene izdelke lahko opravite na naslednje načine (izbrani način plačila označite v košarici):

  • s plačilom po predračunu (na TRR spletne trgovine Tvoja Taška). Poštnina znaša 3,95 €. V košarici označite plačilo po predračunu, mi pa vam po mailu pošljemo podatke za nakazilo. Izdelek pošljemo po prejemu vašega nakazila.
  • z osebnim prevzemom, brez stroškov poštnine- po prejemu vašega nakazila na TRR spletne trgovine Tvoja Taška (za termin prevzema se dogovorimo po mailu ali telefonu)

Vaša naročila sprejemamo 24 ur na dan, prav vse dni v letu. Naročeni izdelki, ki so na zalogi, bodo odpremljeni v  1-3 delovnih dnevih od potrjenega naročila. Naročila prejeta ob sobotah, nedeljah in praznikih bodo procesirana prvi delovni dan. Pošiljko vam bosta dostavila Pošta Slovenije ali GLS.

TUJINA: naročila so možna tudi v tujino in sicer v države EU. Možnost plačila je po predračunu. Za naročilo iz tujine in info glede poštnine je potreben predhoden kontakt na info@tvojataska.si.

ženska torbica

Potrudili se bomo, da bo naša ponudba čim bolj pestra in zanimiva ter da bo vaše nakupovanje ob tem zabavno in enostavno.

ZAUPANJA VREDNA TRGOVINA, potrudimo se prav za vsako stranko posebaj! 

Varen in hiter
spletni nakup

Preverjena
kvaliteta

garancija na
zadovoljstvo

Dostava na dom ali
prevzem v trgovin

Odpiralni čas na Dunajski 158, v Ljubljani je: Ponedeljek, torek, sreda, četrtek od 9. do 16. ure, Petek od 9. do 15. ure, Vikendi in prazniki- Zaprto
Copyright © 2024 Tvoja Taška
chevron-down