O nas

Dobrodošli v trgovini Tvoja Taška

Women shoping

Ideja za spletno trgovino se je pojavila zaradi velike ljubezni do mode, stiliranja in razumevanja različnih želja žensk pri načinu oblačenja ter izražanju lastne volje. V spletni trgovini Tvoja Taška lahko vsaka dama na enem mestu najde svoj popoln styling. Izbirate lahko med modnimi kosi oblačil, torbicami in dodatki, po dostopnih cenah in primernih za vsako priložnost.
Poleg redne ponudbe smo za Vas pripravili tudi Second Hand kotiček ( z odlično ohranjenimi oblačili in dodatki..), saj se zavedamo vse večjega onesnaževanja in dejstva, da je vsak artikel, ki mu podaljšamo uporabo s ponovno rabo, korak bližje k dolgotrajnemu zdravju in sreči.
Posebnost v naši trgovini je tudi kategorija Pustni kostumi, v kateri ponujamo otroške pustne kostume od 6 mesecev dalje, pa vse do 170 cm otrokove velikosti. Prednost kostumov je ta, da so vsi narejeni v Sloveniji, iz kvalitetnih materialov in lahko se pohvalimo, da sta idejna zasnova in produkcija naša in na to smo izredno ponosni, saj smo med prvimi, ki so pred mnogimi leti pričeli z lastno izdelavo kostumov, ki jih sedaj uspešno prodajamo tudi v večjih otroških trgovinah.
Našo celotno ponudbo lahko, poleg spletne trgovine, spremljate tudi na socialnih omrežjih FB in Instagram, kjer redno objavljamo novosti in stylinge ali pa nas preprosto obiščite na Dunajski 158, v Ljubljani, kjer Vam bomo z veseljem svetovali in pomagali pri izbiri pravega oblačila ali dodatka.
Potrudili se bomo, da bo naša ponudba čim bolj pestra in zanimiva ter da bo vaše nakupovanje ob tem zabavno in enostavno ter hkrati prineslo obilo zadovoljstva ob nakupu in kasneje nošenju.

Bodite unikatni in izberite svoj stil!

Tvoja Taška

ženska torbica
Tvoja Taska Logo

Potrudili se bomo, da bo naša ponudba čim bolj pestra in zanimiva ter da bo vaše nakupovanje ob tem zabavno in enostavno.

ZAUPANJA VREDNA TRGOVINA, potrudimo se prav za vsako stranko posebaj! 

Varen in hiter
spletni nakup

Preverjena
kvaliteta

garancija na
zadovoljstvo

Dostava na dom ali
prevzem v trgovin

Odpiralni čas na Dunajski 158, v Ljubljani je: Ponedeljek, sreda, četrtek od 10. do 15. ure, Torek od 11. do 15.30 ure, Petek od 10. do 14. ure, Vikendi in prazniki- Zaprto
Copyright © 2022 Tvoja Taška
Košarica

V košarici ni izdelkov.

chevron-down